fbpx

MAAILMAN SUURIN ESPORTS-RISTEILY

6-8.11.2021

TURKU - TUKHOLMA - TURKU

LIPUT ALK. 169€ / HLÖ

MAAILMAN SUURIN
ESPORTS-RISTEILY

6-8.11.2021

TURKU - TUKHOLMA - TURKU

LIPUT ALK. 169€ / HLÖ

MATKAYHTIÖ: TALLINK SILJA

VASTUULLINEN MATKANJÄRJESTÄJÄ: Elämys Travel & Events Oy

ALUS: TALLINK SILJA M/S BALTIC PRINCESS

TAPAHTUMANJÄRJESTÄJÄ:

Cave Entertainment Oy | Y-Tunnus: 3207794-2
Pihatörmä 1 A 12, 02240 Espoo
gg@majoreille.fi

VARAUS- JA MYYNTIEHDOT

Risteilyn ikäraja on 18 vuotta.

Matkalla tulee olla mukana joko voimassa oleva passi tai poliisiviranomaisen myöntämä uudenmallinen kuvallinen EU-henkilökortti. Ajokortti ei kelpaa matkustusasiakirjaksi.

Matka maksetaan varauksen yhteydessä.

Matkaa varatessa on ilmoitettava osallistujien nimet ja syntymäajat. Osallistujia voi vaihtaa 14 vuorokautta ennen matkan alkua. Matkaa varaavan henkilön on myös ilmoitettava osoitetiedot, puhelinnumero ja sähköposti.

Mikäli matka perutaan viimeistään 45 vuorokautta ennen matkan alkua asiakkaan toimesta, asiakkaalle palautetaan 50% matkan hinnasta. Rahat palautetaan 14 vuorokauden sisällä peruutuksesta.

Tämän jälkeen mikäli matka peruutetaan asiakkaan toimesta, pidättää tapahtumajärjestäjä 95% matkan hinnasta.

Mikäli matka peruutetaan valtionjohdon toimesta esimerkiksi koronan takia, asiakkaalle palautetaan rahat.

ELÄMYS LIVEN VARAUS JA TOIMITUSEHDOT

Elämys Travel & Events Oy (Elämys Live) on tapahtuman vastuullinen matkanjärjestäjä. Alla heidän myyntiehtonsa.

Tarkista varauksesi ja lippusi huolella. Maksettuja lippuja (koskee myös luottomaksuvaihtoja) ei vaihdeta eikä palauteta tai lunasteta takaisin. Elämys Live ei korvaa kadonneita, varastettuja tai tuhoutuneita lippuja uudella lipulla eikä rahassa.

Tilaisuuden tai tapahtuman järjestäjä (Cave entertainment Oy) vastaa tilaisuudesta tai tapahtumasta ja sen mahdollisesta peruuntumisesta sekä muutoksista ohjelmassa ja aikatauluissa sekä arvonlisäverolaissa säädetyistä velvoitteista. Elämys Live ei vastaa osaksikaan tilaisuuden peruuntumisesta tai ohjelma- ja aikataulumuutoksista eikä näistä mahdollisesti aiheutuvista kustannuksista ja vahingoista, kuten lippujen hinnan palautuksesta asiakkaalle.

Asiakas on velvollinen tarkastamaan, että tapahtuma ei ole peruuntunut sekä muut tapahtumaan liittyvät tiedot ja muutokset (esim. soittoaika, ikäraja, aukioloaika) Elämys Liven tai tapahtumanjärjestäjän nettisivuilta. Elämys Live tiedottaa mahdollisista tapahtuman peruuntumisista sekä ohjelma- tai aikataulumuutoksista sähköpostitse asiakkailleen.

Ostettujen lippujen jälleenmyynti on kielletty ilman Elämys Liven lupaa.

Lippujen toimitus

Liput ovat noudettavissa satamasta ennen tapahtuman alkua.

Ostettujen pakettien peruutus tai vaihtaminen

Tapahtumajärjestäjä (Cave Entertainment Oy) vastaa tapahtuman järjestämisestä ja markkinoinnista. Lippuostos on sitova, ja vain force majeure –tapauksissa voit tiedustella lippuvaihtoa. Välitämme kyselysi tämän jälkeen tapahtumajärjestäjälle.

Palauttaessasi liput (palautusehdot yllä), saat rahasi takaisin palvelumaksuja lukuun ottamatta. Palvelumaksuilla katetaan maksuliikenteestä sekä lippujen toimittamisesta aiheutuvia kustannuksia, jotka tapahtuvat lipunmyynnin hetkellä.

Peruuntunut tilaisuus

Jos tilaisuus peruuntuu, asiakas saa tapahtumajärjestäjän asettaman lipun hinnan takaisin joko Elämys Liveltä tai tapahtumanjärjestäjältä. Peruutustapauksissa tapahtumajärjestäjä ohjeistaa tai antaa Elämys Livelle toimeksiannon ohjeistaa asiakasta lippurahojen palautuksessa. Toimituskuluja ei palauteta.

Reklamaatio

Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, väärä tuotteiden määrä tai tuotteessa on virhe, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä Elämys Livelle sähköpostilla tai puhelimitse. Mikäli tuotteessa on virhe liitä sähköpostiin mukaan kuva vaurioituneesta tuotteesta siten, että koko tuote näkyy kuvassa ja vaurio on selvästi nähtävissä.