fbpx

MAAILMAN SUURIN ESPORTS-RISTEILY

6-8.11.2021

TURKU - TUKHOLMA - TURKU

LIPUT ALK. 169€ / HLÖ

MAAILMAN SUURIN
ESPORTS-RISTEILY

6-8.11.2021

TURKU - TUKHOLMA - TURKU

LIPUT ALK. 169€ / HLÖ

LEHDISTÖTIEDOTE

Maailman suurin e-urheiluristeily järjestetään 6-8.11.2021 M/S Baltic Princessillä, joka huipentuu Tukholman Avicii Arenalle CS:GO Major Finaaleihin.

”E-urheilu on Suomessa kovassa nosteessa, mutta päätettiin poikien kesken viedä skene uudelle tasolle ja varattiin koko laiva kolmeksi päiväksi juhlimaan suomalaista e-urheilua.

Tulemme viemään CS:GO Major finaaleihin 2000 suomalaista legendaariselle Avicii Arenalle (ent. Globen) ja mukaan on kutsuttu kaikki e-urheilua hengittävät ihmiset, organisaatiot, yhteistyökumppanit ja ihan kaikki hyvästä meiningistä pitävät ihmiset.”

”Laivassa ei meininkiä tule puuttumaan ja luvassa on kolmen päivän festarit huippuartistien ja ohjelman parissa mahtavalla porukalla. Myös ensimmäinen artistijulkaisu on tehty ja se on huippusuosittu Gasellit”

Liput tulevat myyntiin lähipäivinä ja liput sisältävät hytin, lipun Major finaaliin, kuljetuksen takaisin laivaan finaalin jälkeen ja laivalla järjestetyn ohjelman.

Käy tsekkaamassa www.majoreille.fi ja liittymässä ennakkovaraajien etulistalle, jossa sinulla on mahdollisuus ostaa matkapaketit edullisempaan hintaan!

Jami Haajanen
Majoreille.fi
gg@majoreille.fi
0443190012